Skip to main content

Dræning

Vi tilbyder kædegravning over hele landet, med en specialmaskine på larvebånd, der sikrer minimal tryk af jorden. Kædegraveren udfører bl.a. markdræn, dybdedræn for grundvandssænkning, nedgravning af forsyningsledninger, mm.
Moderne maskinpark til alle opgaver
Lovkrav & sikkerhed overholdes
Mange materialer kan genbruges
Indhenter tilladelser & dokumenter
  • Nedbrydning er en opgave for fagfolk

Kædegravning til dræn over hele landet

Vi tilbyder kædegravning over hele landet. Det er en specialmaskine på larvebånd, der sikrer minimal tryk af jorden. Den kan yderligere monteres med kløer på larvebåndene, så den også kan køre i fedtet føre.

Kædegraveren har et fast team, der er fagligt dygtige og selv med i planlægningen af arbejdet. De sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde.

Vi tilbyder den samlede drænløsning, for både store og små projekter. Vi kommer gerne ud og kigger på dit projekt og laver et professionelt løsningsforslag.

Vi har ekspertisen og ressourcerne til at imødekomme dine behov. Med vores dedikerede team og omfattende erfaring kan vi også hjælpe dig med at realisere dine projekter og mål.

Kim Vind
Kædegravning & Dræn

Markdræn udgravning med kædegraver og GPS

Kædegraveren er ideel til markdræn. Den er udstyret med GPS. Efter kæden sidder der en drænkasse, som sikrer nøjagtig placering af drænet. Det nøgne drænrør placeres ovenpå en bane af fibertex. Derefter omkringfyldes røret med filtersand, for at sikre en god tilstrømning af vand. For at få sandet bragt ud til kædegraveren, kører vi med Claas bæltetrakter samt Sandvogn med stor dækmontering.  
Vi kan kædegrave som følgende:  

  • Drænslanger: ø100 til ø160 
  • Gravedybde: 0,80 til 2,4 mtr. 
  • Gravebredde: 30 cm 

Efter endt arbejde, modtager du GPS-indmålt drænkort som udført. Der medfølger også GPS-filer, som du kan lægge ind i farmtracking eller se på Google Earth, så du selv kan lokalisere dine dræn. 

Dybdedræn for grundvandssænkning

Kædegraveren kan udstyres med svær, så den kan dybdedræne ned i 5 mtr. dybde. Dybdedræning med kædegraver er en effektiv måde at få vandet væk fra projektområdet. I stedet for sugespidsanlæg og stamrør langs udgravningen, har man her kun én sugeslange til drænet, som grundvandspumpen tilkobles. 

Med kædegravning af sugedrænet, er det muligt at lægge sugedrænet præcist under udgravningstracéet. Kædegraveren er udstyret med GPS, der sikrer stor nøjagtighed.

Vi kan nedfylde filtermateriale omkring sugedrænet, der sikrer en mere effektiv tilstrømning af grundvandet. Vi kan kædegrave som følgende:

  • Drænslanger: ø100 
  • Gravedybde: 0,80 til 5 mtr. 
  • Gravebredde: 30 cm

Nedgravning af forsyningsledninger

På større strækninger i åbent land og områder med meget grundvand, er kædegravning af forsyningsledninger den ideelle løsning.

I samme og én arbejdsgang, nedlægges forsyningsledningen med 20-30 cm jord over samt dækbånd. Der er mulighed for montering af vibratorplade for opkomprimering af graverenden.

Ledningernes placering gps-indmåles til bygherres kvalitetssikring.

  • Trykledninger: 0 til 400mm
  • Gravedybde: 0,80 til 2,4 mtr.
  • Gravebredde: 30-60 cm

Ring for uforpligtende tilbud/overslag på dit kædegravning og dræn projekt, til Kim Vind på tlf. 40 40 82 28, eller på mail kim@kvme.dk

  • Lær mere om os

Hvem er Kim Vind

Entreprenør Kim Vind er en seriøs og fleksibel virksomhed, der står for “Kvalitetsarbejde til aftalt tid!”

Vi har dygtige og engagerede medarbejdere med relevant, alsidig og ajourført uddannelse, samt en moderne og velholdt maskinpark.