Skip to main content

Karriere & job hos Kim Vind

Entreprenør Kim Vind repræsenterer en alsidig og moderne entreprenørvirksomhed, og vi er stolte af at have adgang til en topmoderne maskinpark og et team af dygtige og højt engagerede medarbejdere, der vælger at blive hos Kim Vind i mange år.

Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel højt og bestræber os på at skabe en arbejdsstruktur, der er både givende og struktureret, så vores team kan udnytte deres kompetencer og vokse i deres roller.

Hos Entreprenør Kim Vind er vi mere end blot kolleger; vi er en tæt sammenspillet gruppe, der deler fællesskab og samarbejde. Vi tror på at styrke forholdet mellem vores medarbejdere, og derfor arrangerer vi regelmæssigt sociale begivenheder og aktiviteter i løbet af året, hvor vi kan styrke vores sammenhold og skabe minder sammen. Det er vores måde at fejre vores fællesskab og værdsætte det arbejde, vi udfører sammen.

Søg job hos os

Tag det første skridt mod en spændende karriere ved at søge jobmuligheder hos os i dag. Vi byder velkommen til hårdtarbejdende og engagerede personer, der ønsker at blive en del af vores dedikerede team.

Søger du nye udfordringer?

Er du på udkig efter nye og spændende udfordringer? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan fortælle dig mere om de muligheder, vi har at tilbyde. Hos Entreprenør Kim Vind er vi altid interesseret i at møde talentfulde og motiverede mennesker, der ønsker at være en del af vores team.

For tiden søger vi lærlinge som anlægsstruktør, gerne med opstart august 2024 eller januar 2025 – se mere om uddannelsen på Anlægsstruktør (bygud.dk) eller ring meget gerne til os. 

Praktik hos entreprenør Kim Vind

Er du nysgerrig og vil gerne opleve, hvad vi arbejder med i virkeligheden? Så kontakt os for at høre mere om vores praktikmuligheder. Vi byder dig velkommen til at komme og besøge vores virksomhed, få en førstehåndsoplevelse af vores daglige aktiviteter og finde ud af, om det er den rette karrierevej for dig. Vi ser frem til at møde dig og dele vores passion for entreprenørarbejde.

Anlægsstruktør eller Entreprenørmaskinmekaniker

For de, der drømmer om en karriere som anlægsstruktør eller entreprenørmaskinmekaniker, er der gode nyheder! Vi er forpligtede til at uddanne og udvikle fremtidige fagfolk inden for branchen. Vores løbende uddannelsesprogrammer giver dig mulighed for at erhverve dig vigtige færdigheder og viden i et udfordrende og givende miljø.